×
  • Αχιλλέως 8 & Μουσών 51, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα, Ελλάδα; +30 (210) 9859900

Travelcraft

Γιατί travelcraft.gr

Στην εποχή του internet, τα ταξιδιωτικά portal που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο είναι χιλιάδες. Πίσω από το κάθε ένα βρίσκεται μια επιχείρηση και κάποιοι άνθρωποι που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Πόσα όμως απ’ αυτά είναι νόμιμα; Πόσα είναι πιστοποιημένα από τοπικούς και διεθνείς οργανισμούς; Ποιά απ’ αυτά προσφέρουν την σωστή παροχή υπηρεσιών και ποιά απ’ αυτά έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία στο ταξιδιωτικό χώρο; Ποια απ’ αυτά είναι άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένα; Πόσο εύκολο είναι να έρθεις σε επικοινωνία στις περιπτώσεις που χρειάζεσαι βοήθεια; Ποια είναι αυτά που μπορούν να σε καλύψουν στις περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών;

Η απάντηση είναι «αρκετά» αλλά όχι όλα! Και σίγουρα για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων, ο κάθε ένας θέλει να πραγματοποιήσει την συναλλαγή του καλύπτοντας όλα τα παραπάνω ερωτήματα. Έτσι το travelcraft.gr έχει επενδύσει σε υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό και έχει εξασφαλίσει όλες τις απαιτούμενες άδειες και πιστοποιήσεις ώστε να παρέχει πλήρης και άρτιες υπηρεσίες.

Αναλυτικότερα:

  • Διαθέτει νόμιμα το σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ από το 2003. Προσοχή! Όλα τα ταξιδιωτικά portals πρέπει να αναγράφουν τον αριθμό σήματος τους στην πρώτη σελίδα.
  • Είναι μέλος του ΗΑΤΑ (Hellenic association of Travel Agents)
  • Η εξυπηρέτηση πελατών αποτελείται από άτομα με άρτια εκπαίδευση και με πολυετή πείρα στο χώρο των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, έτσι ώστε να παρέχεται η σωστότερη και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε όσους επιλέγουν το travelcraft.gr.
  • Διαθέτει από τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα και εξοπλισμό στο κόσμο τα οποία υποστηρίζονται από πολυμελής ομάδα καταρτισμένων τεχνικών. Αυτό δίνει την δυνατότητα για καλύτερα αποτελέσματα, γρηγορότερη ανταπόκριση και την συνεχή αναβάθμιση με νέα πιο προηγμένα τεχνολογικά συστήματα.
  • Είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ασφάλειας και με τα πιο προηγμένα συστήματα συναλλαγών μεγάλων ελληνικών τραπεζών,έτσι ώστε όλες οι συναλλαγές να είναι ασφαλείς και να προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα.
  • Συνεργάζεται με τις περισσότερες και μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες, καλύπτοντας πάνω από το 98% των δρομολογίων στη Ελλάδα και την Αδριατική.
  • Όλα τα ταξιδιωτικά προϊόντα που παρέχει, υποστηρίζονται από τους μεγαλύτερους προμηθευτές του είδους τους , εξασφαλίζοντας τις φθηνότερες τιμές.

 

Η εγγύηση των υπηρεσιών του travelcraft.gr εξασφαλίζεται από την Πολύχρονη σχέση μεταξύ των ανθρώπων του και των χιλιάδων ταξιδιωτών που το εμπιστεύονται κάθε χρόνο!

CREATED BY LDITSOLUTIONS