×
  • Αχιλλέως 8 & Μουσών 51, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα, Ελλάδα; +30 (210) 9859900

Travelcraft

Ποιοι Είμαστε

Το travelcraft.gr είναι ένα on-line ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει γρήγορα και εύκολα , αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μεταφορές (transfers), πακέτα διακοπών και ταξιδιωτικές ασφάλειες στις φθηνότερες τιμές της αγοράς. Λειτουργεί με εγκεκριμένο σήμα λειτουργίας από τον ΕΟΤ υπ’ αριθμόν 0261E60000746601.

Σήμερα στο travelcraft.gr στελεχωνόμαστε από έμπειρους, άρτια καταρτισμένους ταξιδιωτικούς συμβούλους τεχνικούς και από μία υψηλού επιπέδου ομάδα τεχνικών διαδικτύου προσφέροντας στους επισκέπτες μας, τις πιο σύγχρονες, εξελιγμένες, και εύχρηστες μηχανές on-line κρατήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ιστορικό

Το Δεκέμβριο του 2003 ιδρύσαμε με έδρα το Παλαιό Φάληρο το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Craft, αποτελούμενο από μια ομάδα φιλόδοξων ατόμων με στόχο την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, με πλήρη γκάμα προϊόντων, χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες και σύγχρονες μεθόδους.

Έτσι, στο επόμενο χρονικό διάστημα, προχωρήσαμε σε συμφωνίες με τους κυριότερους προμηθευτές συστημάτων και διανομής ταξιδιωτικών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνοντας μας την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας, γρήγορα, φθηνά και αξιόπιστα, πλήρεις ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Στα πλαίσια της πολιτικής μας για παροχή της μεγαλύτερης δυνατής γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών, καταφέραμε να έχουμε συνεργασίες με τους μεγαλύτερους και κυριότερους προμηθευτές ανά την Ελλάδα και τον κόσμο, στους τομείς των ξενοδοχείων, των ενοικιάσεων αυτοκινήτων, και των μεταφορών. Συνάψαμε συμφωνίες με περισσότερες από 30 ακτοπλοϊκές εταιρίες στην Ελλάδα καλύπτοντας το 97% των δρομολογίων ακτοπλοΐας στην Ελλάδα και των διεθνών γραμμών Αδριατικής.

Σταθμός για το Travel Craft, ήταν το 2006, το οποίο βάση των αυστηρών κριτηρίων που έχει θεσπίσει η ΙΑΤΑ (International Air Transport Association), το αξιολογεί και πιστοποιεί ως Διαπιστευμένο Ταξιδιωτικό Γραφείο, παρέχοντας του επιπλέον κύρος και διεθνή ταυτότητα. Αυτό έδωσε επίσης, την δυνατότητα να έρθουμε σε απευθείας συμφωνίες με τις αεροπορικές εταιρείες για εκδώσεις αεροπορικών εισιτηρίων (χωρίς την διαμεσολάβηση τρίτων) και την διαπραγμάτευση καλυτέρων ναύλων ώστε να μπορούμε σήμερα να παρέχουμε τις χαμηλότερες τιμές.

Το Φεβρουάριο του 2005, πιστοί στους στόχους μας για αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και του διαδικτύου, κατασκευάσαμε την ιστοσελίδα travelcraft.gr με δυνατότητα για online κρατήσεις σε αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, όπως και την παρουσίαση των άλλων υπηρεσιών. Αυτό μας έδωσε την δυνατότητα, έχοντας μια πλούσια και μακρά εμπειρία στον χώρο του e-travelling, να προχωρήσουμε σε όλο και νεώτερες, πιο σύγχρονες και ασφαλέστερες λύσεις.

Έτσι, το 2011 το travelcraft.gr ανανεώθηκε και επανασχεδιάστηκε προσφέροντας on-line όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες. Η ομάδα ανάπτυξης του travelcraft.gr, αποτελούμενη από υψηλού επιπέδου τεχνικούς, κορυφαίους σχεδιαστές και τους άρτια εκπαιδευμένους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους, κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο σύγχρονα on-line ταξιδιωτικά γραφεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Χρησιμοποιώντας τα πιο εξελιγμένα και ασφαλή τεχνολογικά συστήματα στο κόσμο, σήμερα το travelcraft.gr είναι ένα από τα γρηγορότερα, πληρέστερα και πιο αξιόπιστα e-commerce website. H υποστήριξη μεγάλων Ελληνικών τραπεζών, με των οποίων  των συστημάτων τους γίνονται όλες οι συναλλαγές, εξασφάλισε στους πελάτες μας όλη την απαραίτητη ασφάλεια.

Στόχος μας είναι η συνεχείς ανάπτυξη και εξέλιξη στους τομείς των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, ώστε να παρέχουμε πάντα τα καλύτερα, τα πιο σύγχρονα και τα φθηνότερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Αριθμός Αδείας EOT 0261Ε60000746601

CREATED BY LDITSOLUTIONS